ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ Πτυχίο Αγγλικών TOEIC

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η Ελληνική πραγματικότητα υποχρεώνει πολλούς ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, να αποκτήσουν και να πιστοποιήσουν γνώσεις πάνω στην Αγγλική γλώσσα.
Με την τάση της παγκοσμιοποίησης μέσω του διαδικτύου, οι επιχειρήσεις απαιτούν από τους εργαζομένους τους να  μπορούν να επικοινωνούν με πιθανούς ξένους πελάτες. Πολύ δε περισσότερο να μπορούν να έχουν πληροφόρηση από ξένες πηγές. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μία χώρα με ανεπτυγμένο τουρισμό.

 

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
Πολλές είναι οι περιπτώσεις ατόμων που έλαβαν βασική γνώση Αγγλικών. Πολλές φορές ίσως και παραπάνω από τις βασικές γνώσεις. Ποτέ όμως δεν προχώρησαν στην πιστοποίηση αυτής της γνώσης.
Με την γνώση των αγγλικών να κατέχει την πρώτη θέση των απαραίτητων προσόντων, μικροί αλλά και μεγάλοι που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας αλλά και σε προσπάθεια εμπλουτισμού των εφοδίων τους αναζητούν τρόπους για να αποκτήσουν και πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.

 

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ E-LEARNING
Το e-μάθημα παρέχει σε τη δυνατότητα παρακολούθησης ενός προγράμματος εκμάθησης και προετοιμασίας για τις εξετάσεις Αγγλικών TOEIC με εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο, από το σπίτι.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, με λίγες ώρες προσπάθειας την εβδομάδα, θα μπορέσετε να πετύχετε το απαραίτητο score στις εξετάσεις έτσι ώστε να λάβετε την πολυπόθητη πιστοποίηση των Αγγλικών.

 

ΓΙΑΤΙ TOEIC

Το TOEIC έχει επιλεγεί από το διδακτικό μας προσωπικό ως η πιο σύντομη και εύκολη κρατικά πιστοποιημένη πιστοποίηση Αγγλικών. Είναι ιδανικό για τα άτομα που χρειάζονται να αυξήσουν τη μοριοδότηση του δημοσίου ή την αύξηση των προσόντων του βιογραφικού τους για τον Ιδιωτικό τομέα.

Με την επίτευξη 505/1000 βαθμών ο υποψήφιος αυτόματα αποκτά το «Lower», ενώ με την επίτευξη 785/1000 βαθμών ο υποψήφιος αποκτά αυτόματα το «Advanced».

Οι εξετάσεις TOEIC γίνονται με την αιγίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, και διεξάγονται κάθε εβδομάδα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, έτσι ώστε ο έτοιμος υποψήφιος να μπορεί άμεσα να πιστοποιηθεί χωρίς καμία καθυστέρηση

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TOEIC

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ TOEIC

  • ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ
  • READING
  • LISTENING

grammarΠαρέχονται πολλά στοιχεία της Αγγλικής Γραμματικής.

Για την ακρίβεια όλα όσα απαιτούνται για την επιτυχία στις εξετάσεις του TOEIC για τα επίπεδα Lower – Advanced.

Το υλικό που παρατίθεται εδώ σε συνδυασμό με αυτό το οποίο υπάρχει κατά τη διάρκεια του Reading είναι υπέρ αρκετό για την επιτυχία στις εξετάσεις.

toeic readingΑμέτρητα κείμενα εξάσκησης με ερωτήσεις (όλες πολλαπλής επιλογής). Οι απαντήσεις των ερωτήσεων δίνονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να γίνεται ουσιαστικά μάθημα αφού είναι πλήρως αιτιολογημένες.

Επίσης βασικό στις εξετάσεις TOEIC είναι ο χρόνος. Αυτό σημαίνει ότι σε όλα τα κείμενα οι ερωτήσεις θα πρέπει να απαντηθούν σε συγκεκριμένο χρόνο ο οποίος φυσικά αναφέρεται και μετά το πέρας του το σύστημα κλειδώνει.

Το e-μάθημα στο Reading γίνεται περισσότερο με ασύγχρονο τρόπο αλλά υπάρχουν και ζωντανές online σύγχρονες συναντήσεις.

toeic listening readingΥπάρχουν πάρα πολλά Audio-κείμενα (το συνολικό τους μέγεθος ξεπερνάει τα 1,5GB σε mp3).  Τα αρχεία αυτά μπορείτε να τα κάνετε Online αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να τα κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας.

Όλα έχουν ερωτήσεις (όλες πολλαπλής επιλογής) όπου οι απαντήσεις τους δίνονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να γίνεται ουσιαστικά μάθημα αφού είναι πλήρως αιτιολογημένες.

Επίσης βασικό στις εξετάσεις TOEIC είναι ο χρόνος. Αυτό σημαίνει ότι σε όλα τα κείμενα οι ερωτήσεις θα πρέπει να απαντηθούν σε συγκεκριμένο χρόνο ο οποίος φυσικά αναφέρεται.

Το e-μάθημα στο Listening γίνεται περισσότερο με ασύγχρονο τρόπο αλλά υπάρχουν και ζωντανές online σύγχρονες συναντήσεις.