ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

Στο Λύκειο ωριμάζουν οι καρποί της παιδείας τόσων χρόνων...

Στο Λύκειο ολοκληρώνεται η σχολική εκπαίδευση. Κεντρικός άξονας του προγράμματος στη βαθμίδα αυτή είναι η προετοιμασία των μαθητών για τη συνέχιση των σπουδών τους και τη μετέπειτα ένταξή τους στην παραγωγική αλυσίδα της κοινωνίας.

Στόχος μας είναι θωρακίσουμε τους μαθητές με τις γνώσεις και τις ικανότητες εκείνες, που θα τους εξασφαλίσουν επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις για επιτυχημένη μετέπειτα σταδιοδρομία.

baseisΤο e-μάθημα θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια των μαθητών, έχει ξεκινήσει τη διεξαγωγή διαδικτυακών μαθημάτων σε γνωστικά αντικείμενα των τάξεων του Γυμνασίου.

Παράλληλα στην πλατφόρμα ασύγχρονης μάθησης του e-μάθημα μπορείτε να βρείτε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και για τις τάξεις του Λυκείου, το οποίο φροντίζουμε να εμπλουτίζεται συνεχώς.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

  • Για ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ

Εδώ μπορείτε να βρείτε σε online μορφή το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό λογισμικό για την Α'Βάθμια & Β'Βάθμια εκπαίδευση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα του λειτουργικού σας συστήματος και του φυλλομετρητή που διαθέτει ο Η/Υ σας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Για όλα τα παρακάτω λογισμικά δεν χρειάζεται να γίνει εγκατάσταση.
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας φυλλομετρητής και σύνδεση στο Internet.
Απατούνται επίσης:
- Adobe Flash Player
- Adobe Shockwave
... τα οποία εγκαθίστανται αυτοματα.

ΛΥΚΕΙΟ - ΕΠΑΛ