ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Πανελλαδικές Εξετάσεις κλπ

Στην Ελλάδα του εικοστού πρώτου αιώνα η σχολική ηλικία είναι αδιαμφισβήτητα η πιο κρίσιμη για τον νέο, γιατί σε αυτή την ηλικία θα πάρει τις βάσεις γνώσεων για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Η επιτυχία ενός μετέπειτα ενήλικα είναι άρρηκτα συνδεμένη με την ποιότητα της μαθησιακής του ηλικίας.

 

Το e-μάθημα βοηθάει το παιδί σε κάθε σχολικό στάδιο από το Δημοτικό έως και το Λύκειο, με την παροχή αμέτρητων ασκήσεων και θεωρητικών παρουσιάσεων σχεδιασμένες με ύφος και ήθος που ταιριάζει αποκλειστικά στην ηλικία στην οποία αναφέρονται, με επίκεντρο το παιδί, για όλα τα σχολικά μαθήματα.

 

sxoleio

 

Η επιλογή του σε πραγματικό χρόνο μαθήματος μέσω Η/Υ βελτιστοποιεί την εκπαίδευση με τους έμπειρους δασκάλους  και καθηγητές, οι οποίοι εργάζονται για να λύσουν της απορίες και να καλύψουν τα κενά των μαθητών.

 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της συνδρομής σε πρόγραμμα τηλε-εκπαίδευσης είναι το κόστος, καθώς είναι ασύγκριτα χαμηλό σε σχέση με τα υπέρογκα ποσά ενός φροντιστηρίου, καθώς και η χρήση των βοηθημάτων βρίσκεται στην χρονική ευχέρεια του μαθητή.

 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ
  • ΓΥΜΝΑΣΙΟ
  • ΛΥΚΕΙΟ
  • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Όπως είναι γνωστό η σχολική  βαθμίδα του Δημοτικού παρουσιάζει τεράστιες διαφορές λόγω και των διαφορετικών επιδιωκόμενων σκοπών αλλά και του διαφορετικού τρόπου οργάνωσης της και από την προηγούμενη (Νηπιαγωγείο) αλλά και από την επόμενη (Γυμνάσιο).

Περισσότερα...

Είναι προφανές ότι για το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα το Γυμνάσιο αποτελεί μια κρίσιμη εκπαιδευτική βαθμίδα που προδιαγράφει και καθορίζει τη μετέπειτα εξέλιξη και πρόοδο των μαθητών. Η πορεία ενός μαθητή στο Λύκειο και εισαγωγή του σε κάποιο από τα ΑΕΙ-ΤΕΙ στηρίζεται πάρα πολύ στις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτούνται στα Γυμνασιακά χρόνια.

Περισσότερα...

Στο Λύκειο ωριμάζουν οι καρποί της παιδείας τόσων χρόνων. .. Στο Λύκειο ολοκληρώνεται η σχολική εκπαίδευση. Κεντρικός άξονας του προγράμματος στη βαθμίδα αυτή είναι η προετοιμασία των μαθητών για τη συνέχιση των σπουδών τους και τη μετέπειτα ένταξή τους στην παραγωγική αλυσίδα της κοινωνίας.

Περισσότερα...

Το e-μάθημα θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια των μαθητών, έχει ξεκινήσει τη διεξαγωγή διαδικτυακών μαθημάτων στα μαθήματα που εξετάζονται σε Πανελλαδικώς. Παράλληλα στην πλατφόρμα ασύγχρονης μάθησης του e-μάθημα μπορείτε να βρείτε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και για τις τάξεις του Λυκείου, το οποίο φροντίζουμε να εμπλουτίζεται συνεχώς.

Περισσότερα...

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

playΣτο διπλανό βίντεο μπορείτε να δείτε κάποιο από τα πολλά μαθήματά που παρέχουμε. Για περισσότερα μπορείτε να μεταβείτε στην πλατφόρμα μας.
Περισσότερα...